فوتبال ما همچنان باقدرت سقوط می‌کند!
 
ورزش
جدید ترین اخبار
دو شنبه 27 آذر 1398برچسب:, :: 21:24 ::  نويسنده : سید امین جاودانی

 فوتبال ما همچنان باقدرت سقوط می‌کند!

تیم ملی ایران برای راهیابی باید یمن را شکست می‌داد و عربستان و بحرین در دیداری که همزمان با این مسابقه آغاز شده بود، باید مساوی می‌شدند تا ایران صدرنشین شود که این گونه نشد و بحرین، یک بر صفر برابر عربستان به پیروزی رسید تا صدرنشین نیمه‌نهایی شود و عربستان و ایران از صعود باز مانند. ایران با پنج امتیاز، در جایگاه دوم قرار گرفت و حذف شد، چون در این تورنمنت، بهترین تیم دوم به مرحله بعد راه پیدا می‌کند که تیم کویت با شش امتیاز بالا‌تر از ایران قرار گرفت.
کد خبر: ۲۹۱۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۳
 
تیم ملی ایران، پرافتخار‌ترین تیم غرب آسیاست که در این دوره در گروهش پس از تساوی بدون گل مقابل عربستان و بحرین و برد مقابل یمن به پنج امتیاز بسنده کرد و با قرار گرفتن در جایگاه دوم حذف شد. تیم بحرین با پیروزی یک بر صفر مقابل عربستان به هفت امتیاز رسید و از این گروه صعود کرد.
 
به گزارش «تابناک»، تیم ملی فوتبال ایران ـ که پرافتخار‌ترین تیم غرب آسیا بود ـ با دو تساوی و یک پیروزی از دور رقابت‌ها کنار رفت و تیم‌های کویت، بحرین، عراق و عمان به مرحله نیمه نهایی هفتمین دوره بازی‌های غرب آسیا راه پیدا کردند. 

بنا بر این گزارش، تیم ملی ایران در سومین مسابقه‌اش در بازی‌های غرب آسیا در ورزشگاه سلام کویت، از ساعت ۱۷:‌۵۵ به مصاف تیم یمن رفت که دو بر یک به پیروزی رسید؛ اما این پیروزی هیچ سودی برای تیم ملی ایران نداشت و باعث شد، پر افتخار‌ترین تیم غرب آسیا، وداعی زودهنگام با این مسابقات داشته باشد. 

امید نظری در دقیقه ۴۱ و یعقوب کریمی در دقیقه ۵۲ برای ایران گلزنی کردند و «فواد» (۴۵) برای یمن گل زد. وحید اسماعیل‌بیگی، امید ابراهیمی و قاسم دهنوی از ایران کارت زرد گرفتند. 

تیم ملی ایران برای راهیابی به مرحله نیمه نهایی باید یمن را با اختلاف دو گل شکست می‌داد و عربستان و بحرین در دیداری که همزمان با این مسابقه آغاز شده بود، به نتیجه مساوی می‌رسیدند تا ایران صدرنشین شود که این گونه نشد و بحرین یک بر صفر برابر عربستان به پیروزی رسید تا صدرنشین نیمه نهایی شود و عربستان و ایران از صعود باز مانند. 

در مدتی که کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال بود، فوتبال ایران یک جام جهانی و یک جام ملت‌ها را برای تیم ملی بزرگسالان، یک بازی‌ آسیایی و دو المپیک برای تیم ملی امید، سه جام جهانی و جام آسیا برای تیم ملی جوانان، یک جام جهانی و دو جام آسیا برای تیم ملی نوجوانان و یک جام آسیایی و یک حذف زود هنگام از جام جهانی برای تیم ملی فوتسال داشته است. 

آمار از ناکامی ۸۱ درصدی فوتبال ایران در بخش‌های منهای فوتبال ساحلی و فوتبال و فوتسال بانوان ـ که همیشه با شکست همراه بوده است ـ خبر می‌دهد.

هم‌اکنون پرسش این است که «سناریوی» شما واقعا قابل دفاع است؟ سناریوی شما برای اداره فدراسیون فوتبال، همانی است که در انتخابات فارس، کرمانشاه و هرمزگان دیدیم؟

دوره «سطحی نگری» خیلی وقت است گذشته... 
نگاهی به تاریخچه برگزاری مسابقات غرب آسیا

سال ۲۰۰۰

ایران با آمیخته‌ای از بازیکنان جوان و با تجربه با مربیگری جلال طالبی، توانست تنها با یک گل خورده قهرمان بلامنازع بازی‌ها شود. ایران در بازی نخست، قزاقستان را با سه گل شکست داد. گل زیبای کریمی با دریبل چند بازیکن حریف، نکته مهم این بازی بود که از آن به عنوان یکی از زیبا‌ترین گل‌های فوتبال آسیا نام می‌برند. ایران مقابل فلسطین با گلی که در دقیقه ۹۲ خورد، به تساوی رسید و همگان را به شگفتی واداشت؛ اما توانست با تک گل کریمی از روی نقطه پنالتی سوریه را شکست دهد و به دور بعد برود. در نیمه نهایی مقابل اردن باز هم ایران با گل کریمی پیروز شد و به فینال رفت. در فینال هم روی یک ضربه ایستگاهی توسط سهراب بختیاری‌زاده به مقام قهرمانی بازی‌ها دست یافت. عراق سوم و اردن میزبان چهارم شد. 
 
سال ۲۰۰۲

این بار سوریه میزبان مسابقات شد و شش کشور در مسابقات حضور یافتند (در دوره‌های بعدی تا سال ۲۰۱۰هم همیشه شش تیم حضور داشتند). ایران که برای بازی‌های آسیایی خود را آماده می‌کرد، بیشتر با بازیکنان زیر ۲۳ سال حضور داشت، در بازی نخست با یک گل موید سلیم مقابل اردن شکست خورد و با دو گل نیکبخت و کریمی، لبنان را شکست داد و به نیمه نهایی رفت. اما در ضربات پنالتی شش بر پنج، مقابل عراق شکست خورد ـ نیکبخت و عزیززاده پنالتی‌ها را از دست دادند ـ و در رده بندی مقابل سوریه پس از تساوی دو بر دو با دو گل کاملی مفرد و نیکبخت در ضربات پنالتی این تیم را شکست داد و سوم شد. در فینال، عراق هم توانست تیم اردن را سه بر دو شکست دهد و قهرمان شود. 

سال ۲۰۰۴

این بار ایران میزبان مسابقات بود و در حالی که دیگر تیم‌ها چندان آماده بازی‌ها نبودند، تیم برانکو ایوانکوویچ با قدرت مسابقات را با قهرمانی به پایان رساند. ایران با هت تریک علی دایی چهار بر صفر لبنان را برد و مقابل فلسطین هفت بر یک پیروز شد. در نیمه نهایی با دو گل نکونام و برهانی در برابر تک گل احمد مناجد به فینال رفت و با اقتدار، چهار بر یک سوریه را شکست داد. کریمی، دایی، برهانی و نکونام با گلزنی‌شان گل دقایق ابتدایی سوریه را خنثی کردند و ایران با اقتدار قهرمان شد. اردن هم سه بر یک عراق را برد و سوم شد. 

سال ۲۰۰۷

ایران با تیم دوم خود و با مربیگری پرویز مظلومی دوباره در اردن، قهرمانی مسابقات را از آن خود کرد و امیدهای واهی را برای قهرمانی تیم اصلی در مسابقات جام ملت‌های آسیا در‌‌‌ همان سال پدید آورد. ایران پس از تساوی بدون گل مقابل عراق با دو گل میداودی و رجب‌زاده فلسطین را شکست داد و با تفاضل گل بهتر به عنوان تیم نخست راه یافت. باز هم رجب‌زاده با یک گل زیبا، اردن را در نیمه نهایی مغلوب کرد و در فینال هم مقابل عراق، بادامکی و بیک‌زاده برای ایران گل زدند تا گل دقایق پایانی صالح سدیر سعدون اثری نداشته باشد. 
 
سال ۲۰۰۸ 

دوباره ایران میزبان مسابقات شد و در حالی که علی دایی، سرمربی ایران بود، تیم ملی با آمیخته‌ای از بهترین‌های لیگ در مسابقات شرکت کرد و باز هم قهرمان مسابقات شد. در بازی نخست مقابل فلسطین با گل‌های کیانوش رحمتی، رضایی و رافخایی سه بر صفر پیروز شد. در بازی دوم، باز هم یک نتیجه فوق‌العاده گرفت و مقابل تیم قطر شش بر یک پیروز شد. 
میداودی دو بار، آل نعمه، هادی عقیلی، حاج صفی و جلال رافخایی شش تایی کردن قطر را رقم زدند. در نیمه نهایی هم کیانوش رحمتی از روی نقطه پنالتی و غلامرضا رضایی با دو گل، سوریه را از پیش روی برداشتند و در فینال مقابل اردن، در حالی که با گل هادی عقیلی جلو بودند. با گل دقیقه هشتاد، عامر ذیب ده هزار ایرانی استادیوم در بهت فرو رفتند. اما کیانوش رحمتی با گل زیبایش، قهرمانی را برای ایران به ارمغان آورد. 
 
سال ۲۰۱۰

اردن دوباره میزبان مسابقاتی شد که این بار با ۹ کشور برگزار شد. میزبان تدارکات زیادی به راه انداخت تا شاید سرانجام با قهرمانی آرزوهای شاهزاده علی را تحقق ببخشد. اما حتی از گروه سه نفره خودش هم بالا نیامد. ایران در گروه سه نفره خودش نخست بحرین را با دو گل عقیلی و گل زیبای اولادی، سه بر صفر شکست داد و سپس در بازی دوم مقابل عمان با گل میداودی جلو افتاد، ولی تا پایان نیمه نخست دو گل خورد و در نیمه دوم تنها تیموریان یک گل را توانست جبران کند وبازی دو بر دو پایان یافت. همچنین در نیمه نهایی، دوباره عراق را دو بر یک با گل‌های جلال حسینی و محمد غلامی شکست داد؛ اما در فینال در عین تعجب مقابل کویت شکست خورد. عبدالعزیز مشاین و یوسف ناصر با دو گل کویت را جلو انداختند و میداودی تنها یک گل را جبران کرد.
 
سال ۲۰۱۲...

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ورزش و آدرس varzeshsaja.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 2
بازدید کل : 21187
تعداد مطالب : 26
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران